Kulturguidejulekalender 10: Ann-Britt Landrock

Hvad er din relation til BK Union?

Min søn begyndte at spille i Union for 1 ½ år siden. I dag spiller han på U8 og da holdet manglede en holdleder, tog jeg tjansen på en begrænset periode, men det var meget naturligt for mig og derfor fortsatte jeg. 

Hvad laver du, når du ikke er i Union?

Så arbejder jeg som projektleder i et rådgivende ingeniørfirma, hvor jeg er bygherre rådgiver for andels- og ejerforeningen ifm. renovering af deres ejendom. Derudover forsøger jeg at se mine venner når tid er til det, som småbørnsfamilie flyver tiden bare afsted.

Hvilken film vil du anbefale?

ABL: Journal 64 (har lige set den)

Hvilken bog vil du anbefale?

Jeg læser ikke, da jeg når at falde i søvn inden jeg er kommet i gang.

Hvilket stykke musik vil du anbefale?

Nevermind af Dennis Lloyd

Hvad ønsker du dig i julegave?

Jeg ønsker mig forskellige ting, men rigtig meget en tørretumbler

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*