kulturguidejulekalender 9: Patrick Kierulff

Hvad er din relation til BK Union?

Samlet set har jeg til Februar været i Union i et års tid cirka. Jeg er træner for Unions u11 årgang. Dette har jeg været i et par måneder efterhånden. Inden var jeg træner for et andet holdet i Union. Derudover har jeg været repræsentant for Union til de sidste feriecamps. Her har jeg sammen med min medtræner Asger vist børn fra nærområdet, hvordan man træner fodbold i Union. Her mener jeg, både selve træningen, men også vist og fortalt dem, at vi går meget op i det sociale.

Hvad laver du, når du ikke er i Union?

Jeg er i slut fasen af min uddannelse til idrætspædagog, så det bruger jeg meget af min tid på. Derudover spiller jeg også selv fodbold. Derudover bruger jeg også meget af min tid på min kæreste, familie og venner, og som regel plejer der også at snige sig noget fodbold ind der.

Hvilken film vil du anbefale?

Til mine spillere vil jeg nok anbefale Goal filmene. Da den har en god pointe i, at når har man en drøm, så skal man gå efter den. Det kræver dog hårdt arbejde. Både på banen, men også udenfor den! 

Hvilken bog vil du anbefale?

Jeg læser ikke særlig meget, men når jeg gør, så plejer det at være en selvbiografi med tidligere eller nuværende fodboldspillere. Da der ofte er sjove fortællinger om tiden som professionel fodboldspiller.

Hvilket stykke musik vil du anbefale?

Som lidt af en fodboldnørd skulle det være Queen – We Will Rock You. Denne sang vækker minder. Specielt et minde med min tidligere træner, der brugte den i sin peptalk. Vi var klar! 

For en fodboldromantikker er der også Champions League hymnen. Som Brøndby fan Van Halen – Jump. Begge giver gåsehud! Og fortæller egentligt meget godt, hvorfor fodbold er så fantastisk!

Hvad ønsker du dig i julegave?

Sidste år fik jeg en fodboldrejse til London, hvor jeg skulle se Tottenham på Wembley. Det var en klasse gave, da jeg også er stor Tottenham fan. Derudover var det også på det legendariske stadion. Så en tur til London for at se Tottenham på deres nye stadion ville bestemt ikke være dårligt, eller måske en tur til Barcelona og Camp Nou!

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*