Kulturguidejulekalender 5: Andreas Dyhr

Foto: Christian Ove Carlsson

Hvad er din relation til BK Union?

Jeg har som sådan ikke den store relation til klubben, da jeg er en af de nyeste i 1. holdstruppen. Jeg flyttede til København, fra Svendborg på Sydfyn, i sommeren 17 og ledte efter et nyt sted at spille fodbold. Jeg kendte Uffe T. fra Sydfyn og han havde flere gange snakket godt om Boldklubben Union. Jeg er fra dag 1 blevet taget godt i mod af alle folk i klubben, hvilket gør at det til en sand fornøjelse at være i klubben. 

Hvad laver du, når du ikke er i Union?

Jeg bruger meget tid sammen med Tilde, min kone, og vores datter der kom til verden 1/11. Vi prøver at vende os til at være forældre og prøve i samarbejde at finde ud af hvad det går ud på.!? Der er heldigvis mange gode råd at hente i fodboldklubben fra især David og Møller. Når jeg ikke passer på familien, underviser jeg tre 10.klasser i Engelsk og almen dannelse på Frederiksberg.

Hvilken film vil du anbefale?

Det er ikke mange film jeg får set, desværre. Men en af de film der har gjort størst indtryk er den svenske film Ondskab.

Hvilken bog vil du anbefale?

Shoe Dog af Phil Night. En selvbiografi om manden bag NIKE. Stærk historiefortælling om et spændende emne.

Hvilket stykke musik vil du anbefale?

Ååhh. Jeg hører næsten ikke andet musik, end det der bliver spillet i klubben og det vil jeg i hvert fald ikke anbefale. Jeg lytter til podcast når jeg er ude og gå med den lille. Her kan jeg anbefale “Bagklog på P1”, “Football Weekly” og “Stuff you should know”.

Hvad ønsker du dig i julegave?

Jeg tror vi skipper de fysiske julegaver i år. Så jeg ønsker mig istedet; at folk kommer til tiden og snakker pænt til hinanden.

Go’ Jul

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*