Kulturguidejulekalender 4: Mads Reimann

Hvad er din relation til BK Union?

Jeg er en af initiativtagerne til fangruppen Den Røde Hær.

Hvad laver du, når du ikke er i Union?

Lige pt. er jeg i arbejdsprøvning nede på Lygtens kro. Ellers går tiden med familie , venner, akvarelmaleri og med at skrive nye Unionsange til tribunen.

Hvilken film vil du anbefale?

Escape to Victory! – en fantastisk fortælling om en gruppe allierede militærfanger, der under krigen skal spille mod Nazityskland, med bla Sylvester Stallone, Pelé, Bobby Moore, Max von Sydow og danske Søren Lindsted, på rollelisten.

Hvilken bog vil du anbefale?

Uh den bliver svær fordi der er så mange gode at vælge imellem, f.eks Hans Sherfigs samlede forfatterskab. Men nu er har vi jo fodboldbrillerne på, så det må blive Hans Jørgen Nielsens: Fodboldenglen. For de fleste er det jo nok en pænt nørdet bog, men jeg elsker den, fordi, den dels er en ubetinget kærlighedserklæring til arbejderfodbolden og samtidigt er et meget tidligt opgør med venstrefløjens flirt med identitetspolitikken.

Hvilket stykke musik vil du anbefale?

Henrik Blomme; “Zlatan”. Ungerne på blokken hører den hele tiden. Jeg er fan!

Hvad ønsker du dig i julegave?

2 ting: 1) At Tisses bentøj kommer i orden, så jeg slipper for at blive til grin på tribunen hver weekend ved at komme til at sige ” Fuck hvor jeg savner Tisse, mand..” 2) At alle unge i NV og omegn begynder og ville være lidt mere som Tisse og lidt mindre som Christiano Ronaldo!

Husk at Like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*