Kulturguidejulekalender 3: Mads Porsborg Pedersen

Hvad er din relation til BK Union?

De fleste i klubben kalder mig Pors, og jeg har igennem ca 10 år brugt rigtig mange timer i klubben. De første mange år som venstre back på 1’eren og senere på 2’eren som både spiller og træner. Manne og jeg stopper desværre som træner for 2’eren, men det giver forhåbentlig lidt mere tid til old boys holdet.

Hvad laver du, når du ikke er i Union?

Når jeg ikke er i klubben arbejder jeg med børn. Både “normale” og udsatte unge. Så bygger jeg et sommerhus med mine forældre og søskende – men mest tid bruger jeg med min gravide kone.

Hvilken bog vil du anbefale?

Har lige læst ‘Det europæiske forår’ af Kasper Colling Nielsen. Så hvis du vil have et eftertænksomt blik ind i Danmarks fremtid- eller i hvert fald et skønlitterært bud, så er det min anbefaling

Hvilken film vil du anbefale?

Nu da den kokainsniffende nazist Lars Von Trier er løs igen, vil jeg benytte lejligheden til at anbefale en af hans ældre film. Breaking The Waves er i min optik et mesterværk. En film om tro, afmagt og kærlighedens indbyggede vanvid. Intenst skuespil, fedt soundtrack og LVT når han er bedst.

Hvilket stykke musik vil du anbefale?

The Savage Rose er (trods de lige har fejret 50 års jubilæum) mega fede live. Jeg har selv lige set dem i operaen og på loppen- og det unge band med energiske og originale Annisette i front skal opleves live.

Hvad ønsker du dig i julegave?

Da jeg generelt er glad for tilværelsen, kunne jeg godt tænke mig lidt mere tid i julegave.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*