Kulturguidejulekalenderen 2: Frank Hammerum

Hvad er din relation til BK Union?

Jeg har været en del af Union enten som træner, leder og/eller bestyrelsesmedlem igennem mere end 40 år.

Det har altid været en stor glæde at komme i Union, som på mange måder har været mit andet hjem. Her har jeg mødt mange fantastiske børn, forældre og andre Union medlemmer, som har været med til at berige min hverdag.

Aktuelt er jeg i bestyrelsen, og har ansvaret for marketing og ikke mindst for skøjtebanen, som jo desværre for andet år ikke er kommet i gang.

Forløbet med skøjtebanen har været en hel speciel oplevelse, som forhåbentlig i vinteren 2019 kommer til at give mange mennesker nogle gode oplevelser.

Hvad laver du, når du ikke er i Union?

I min dagligdag får jeg også tid til at passe mit arbejde i BorgerCenter Børn og Unge Brønshøj, hvor jeg har fokus på undervisning.

Jeg er gift med Janni og har 2 voksne drenge, 2 svigerdøtre  og 4 dejlige børnebørn, som snart bliver en del af Union.

Hvilken film vil du anbefale?

Jeg ser også gerne en god film i biografen sammen med Janni og senest har vi set `Bohemian Rhapsody` med Remi Malek, som Freddie Mercury – forsanger for det ikoniske rockbank Queen som omdrejningspunkt. Det er en fantastisk film med en masse god musik som lydtæppe.

Hvilken bog vil du anbefale?

Når jeg slapper af, gør jeg det gerne med en god bog og vil her gerne gøre lidt reklame for en tidligere Unionspiller Henrik ”Emu” Jensen og nu forfatter. Han har skrevet flere gode krimier og ikke mindst bogen Ondt Liv, hvor handlingen foregår i Nordvestkvarteret og i området omkring Genforeningspladsen.

Hvilket stykke musik vil du anbefale?

Min musik smag går i retning af rock, men har efter Danmarks musik skjald Kim Larsen afgik ved døden her i 2018,  støvet  flere af hans cd´er af, og hører hans og ikke mindst Gasolins musik tit og ofte.


Hvad ønsker du dig i julegave?

I min familie køber vi ikke længere julegaver til de voksne men kun til børnene, hvorfor jeg ikke rigtig har nogle juleønsker. Derimod sparer vi julegave pengene op og rejser sammen for disse penge. Det er mit (jule)ønske, at vi alle i familien inden for en overskuelig periode kan rejse og få nogle dejlige oplevelser sammen.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle i Union

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*