Sejr i sæsonfinale mod Karlslunde

Det er en lille måned siden Danmarkserieholdet lukkede sæsonen af, men de har alligevel fortsat træningen indtil nu. Torsdag blev sæsonen så lukket af med en træningskamp mod Karlslunde fra en af de andre Danmarkseriepuljer. Kuriøst nok havde Union ingen målmand til kampen, hvilket betød, at Uffe Troensegaard og Simon Mørck tog hver en halvleg på mål, hvilket de iøvrigt gjorde ganske glimrende. 

Stort set hele A-truppen kom i aktion, hvilket betød, at pausen blev brugt til hele 8 udskiftninger. Det blev endda til en flot 3-2 sejr, hvor Mike Poulsen scorede to gange og Ingolf Troensegaard en enkelt gang.

Kulde stopper naturligvis heller ikke Den Røde Hær, der som altid leverede imponerende opbakning. Nu har spillerne en velfortjent vinterpause oven på en historisk flot sæson, inden de tager hul på træningen igen til januar.

I den fodboldfrie tid kan du til gengæld glæde dig til årets julekalender på Bkunion.dk, der starter i morgen.

Husk at følg BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*