To oprykninger på en sæson for lukket hold

Tjørn Sonne

Forud for denne sæson samlede den tidligere seniorspiller Mads Andersen et hold, der kunne stille op i DBUs 7 mandsrække. Holdet der i foråret bestod hovedsageligt af folk fra Næstved rykkede overbevisende op ved at gå ubesejret igennem rækken og blot spille en enkelt kamp uafgjort. I løbet af sommeren kørte transferkarrusellen dog kraftigt og ved stor tilgang fra en flok fynboer med en skummel fortid i Stefan lykkedes det at samle spillere nok til et 11 mandshold. Holdet startede derfor op i serie 5 efter sommerpausen og overlod 7 mandsholdet til en flok nye Næstveddrenge.

Holdet kom skidt fra start ved at tabe den første kamp 4-0 en sommeraften på bane 26 i Valby Idrætspark, hvor holdet trods overvægt i boldbesiddelse prompte blev straffet af en gruppe hurtige Fremad Valby spillere. I løbet af de næste kampe blev holdet dog spillet sammen og fik et solidt udtryk som et hold med kontrol over kampene.

Efterhånden som sejrene kom ind begyndte en oprykning pludselig at være mere og mere realistisk. Men en kæmpe nedtur indtrådte mod Jægersborg, hvor holdet var totalt dominerende men på mystisk vis kun formåede at score en enkelt gang samtidig med, at man forærede Jægersborg to mål. Det sidste på mest dramatiske vis, da Jægersborg scorede direkte på et måske forkert dømt frispark fra midten i sidste minut! Selvom muligheder herefter så svære ud hev holdet sikkert tre sejre i de sidste kampe heriblandt med efterårets mest overbevisende præstation i sidste runde i lokalopgøret mod Fix, der blev vundet 4-0.

På forunderlig vis endte resultaterne med at flaske sig, så holdet sluttede på en oprykningsplads og dermed skal spille serie 4 næste sæson. I øvrigt rykkede det nye Næstvedhold op med 7 mandsholdet igen, hvilket betyder, at det nyopstartede hold ved sæsonafslutningen med lidt god vilje kan siges, at have været involveret i hele 3 oprykninger!

Husk at like Bk Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*