Ærefuldt nederlag til FA 2000

Unions danmarkseriehold var voldsomt ramt af afbud inden efterårets sidste kamp, som var mod topholdet FA 2000, der har ramt storformen efter, at Union tidligere på efteråret vandt med hele 5-0 over frederiksbergklubben. De mange afbud betød, at det reelt set kun var Jeppe Brædder og Mads Janell, der var med fra den normale startopstilling. Det betød til gengæld en interessant trup, der bedst kan betegnes som et forstærket 2. hold.

På mål fik Jonas Arpe debut: Jonas er en ung målmand, der i sin tid startede i BK Union og som efter at have været ude på andre adresser og spille ungdomsfodbold er tilbage i Nordvest. Jonas afløste Andreas Dyhr, der netop er blevet far for første gang – stort tillykke til ham! Desuden kan det nævnes, at 2. holdstræner og tidligere 1. holdsspiller Mikkel Mandrup fik comeback i midterforsvaret og dermed fik debut i Danmarkserien som 35 årig – det er ikke hverdag, at det sker. Ved siden af spillede Jihad Ezat, der fik vist, at han har et stort potentiale – og dejligt at se en rigtig Unionmand få debut. Desuden var der debut til Flavio Camara, Jens Hauberg Nielsen samt Mehdi Djemai, der er en anden ung spiller med et stort potentiale. Det skal desuden siges, at Theis Ploug gjorde comeback på midten og som altid gjorde det fornuftigt. Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at assistenttræner Kasper Thorsvang gjorde comeback i et indhop til sidst.

Med dette sammensatte hold var der nok flere, der var spændte på udfaldet af mødet med topholdet. I første halvleg fik FA 2000, da også lagt et pres på Union uden, at Union var udspillede. En væsentlig forskel var der dog på de to hold og det var styrken i hovedspillet. Det resulterede i, at FA 2000 bragte sig foran 2-0 inden pausen på to hovedstødsmål. Det andet mål blev scoret lige før pausen, hvilket naturligvis var en bet for forhåbningerne om en overraskelse. Det er spørgsmålet, om der reelt var nogen, der troede på overraskelsen ved pausen, men i 2. halvleg kom Union ud og spillede rigtigt flot og dominerede kampen. Det endte også med at blive spændende, da dagens anfører Jeppe Brædder udnyttede et straffespark til at skabe spænding. Det blev dog ikke til overraskelsen og det skal også nævnes, at FA 2000 havde et forsøg på stolpen.

På trods af nederlaget forlod tilskuerne Genforeningspladsen fortrøstningsfulde for de havde set et Unionmandskab med mod og mandshjerte og en gruppe af spillere, der greb den chance, de havde fået. På trods af op od 10 afbud formåede Union at stille et slagkraftigt Danmarkseriehold. Morten Vinther var også en stolt Uniontræner efter kampen. Han var imponeret over holdet og særligt, at man på trods af at være nede 2-0 går ud og vinder 2. halvleg og reelt skaber spænding om resultatet.

Nu er der mange måneder til turneringen starter igen, men 1. holdstruppen træner november ud og spiller en enkelt træningskamp mod Karlslunde fra en af de andre Danmarkserierækker.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*