Ups! Vi rykkede op

Efterårssæsonen har budt på flere gode præstationer blandt Unions voksne spillere.

Senior 2 er som bekendt rykket op, og det ene af vores to 7-mands hold har også sikret sig oprykning. Desuden har de lukkede hold “Næver Forever” i serie 5 og 7-mandsholdet “Happy Feet” stadig chance for at rykke op inden sidste runde.

Nogen der dog ikke er vandt til lange sejrsrækker og oprykninger, er vores ældste spillere på 60+.  Vi har modtaget dette indlæg fra holdet.

Mandag spillede vi sidste kamp ude mod Husum, som lå etter med maksimum point, 7 kampe uden nederlag. Vi lå 5’er, så det var med ydmyghed vi troppede op i Husumparken, med nyt tøj sponseret af vores alle sammens advokat, HENRIK RAVNILD.

Ingen for unge spillere, alle helt lovlige, dog med 3 mand over 70. Måske var det derfor at vi var nødt til at spille “tikke-takke bold” flydende (a la Barcelona) og ingen fejlafleveringer, at vi tilføjede Husum deres første og eneste nedlag i sæsonen på 7 -1.
Det hjalp selvfølgelig også at ENVER scorede 5 pinde. LASSEN og AABAAD hver med 1.

Nå men slutresultatet og de andre kampe i rækken betød at vi rykkede fra 5. pladsen til 2. pladsen og dermed oprykning. Hvad skal vi gøre BRIAN for at forblive i rækken?

Holdopstillingen var som følger: TOMMY, uforlignelig målmand, hurtigløberne SILLE og HAMMERUM, tonseren KURT, teknikeren og langskudseksperten AABAAD, midtbanegeneralerne LASSEN og RAZZAGH, ogå kaldet dokteren. Topscorer og hurtigløber ENVER. Til slut men ikke mindst de 3 strateger PAUL, ROSSELL og Lars alle 70+.

TAK FOR EN FORRYGENDE SÆSON.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*