Nordvestbrasilianeren!

Paulo Fernando er en del af Unions normale angrebstrio. Her kan du lære ham lidt bedre at kende.

Hvilken position(er) spiller du?

Alt der ikke indebærer sådan noget arbejde omkring egen banehalvdel, eller bare arbejde generelt, dvs. angriber, offensiv midt og ikke mindst en meget offensiv kant. Det er pisse fedt, specielt Tisse takker mig ekstra meget for at være kommet i så god form. Já já joooo den er god nok.

Hvordan vil du beskrive dig selv som spiller?

Jeg ville selv mene, at jeg er lidt af et lyn, dog kan jeg kun spilles lige på. Modstanderne skal have en chance og derfor så er vi på holdet blevet enige om, at jeg skal slappe lidt af med alle mine dybdeløb.

Hvor længe har du spillet i Union?

Det har været nogle fantastiske år sammen med nogle vanvittige gode mennesker… Og så er der fulde Sam (sjov type i øvrigt), i møder ham på ‘LA CAFÉ’ tirsdag til lørdag fra kl. 15 – 0700. Hvis i går glip af det, så er der mulighed for at se ham hver 2. Søndag på Stefanshus. Når det er sagt så har jeg snart spillet her i 2 år og jeg satser på, at det bliver til mange flere!

Har du nogen øgenavne?

Jooo Jooo… Der bliver råbt en masse på fodboldbanen, bla. Louise, tyksak, rødhætte, giraffen, lille hoved, saltstænger, trækfugl, pikhoved og jeg kunne blive ved, det er dog altid om mine holdkammerater. Jeg bliver oftest bare kaldt Bangla, Amigo, Gamli og Skamby men det sidste er dog lige over grænsen.

Hvad er den største eller sjoveste kamp, du nogensinde har spillet?

Jeg tror faktisk, at de sjoveste kampe, jeg har spillet med drengene, var i KS de seneste par år, da vores modstandere har været ret dårlige her i DS og derfor slet ikke nævneværdige.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*