De brændte chancers kamp

Fotograf: Christian Ove Carlsson

I moderne fodbold er det blevet populært at anvende begrebet “Expected goals”, som en fortælling om, hvem der burde vinde en fodboldkamp. Disse statistikker laves ikke for Danmarkserien, men der er ingen tvivl om, at Union havde langt flere expected goals lørdag eftermiddag, da Kastrup var på besøg. Men efter de 90 min. var slutresultatet 0-2. 

Union kunne have været foran 3-0 efter 10 minutter, da de bragede fremad med det ene angreb efter det andet. Holdet var dog ineffektivt og på trods af stort spillemæssigt overtag var 0-0 pause stillingen. Røster på lægterne havde luftet den ubehagelige følelse af, at dette var en typisk kamp, hvor man ikke fik udnyttet sine muligheder og pludselig løber modstanderen op og scorer. Og det var naturligvis det, der skete, da Kastrup slog en hurtig kontra og Unions restforsvar ikke så optimalt ud. Ikke længe efter fik Kastrup scoret igen. Målmand Andreas Dyhr kan ikke lastes for nogle af målene, men det er meget sigende, at han reelt set havde sin første redning i kampen efter Union var kommet bagud 0-2.

Union pressede på og kom til store chancer – ind ville bolden dog ikke. Det betyder, at holdet nu har spillet fire halvlege uden at score og to kampe, der med større træfsikkerhed kunne have givet 6 point har givet 0 point. 

Resultat betød naturligvis kæmpe skuffelse blandt spillerne og på tribunen – men om ugen er vi der igen!

Husk at følg BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*