Fastholdelse: Ungdomsspillere vil gerne bruge klubben noget mere

I BK Union vil vi rigtig gerne holde fast i vores ungdomsmedlemmer. Også når de bliver teenagere og skole, job og fester begynder at fylde mere i hverdagen.

Derfor lavede vi i foråret et samarbejde med DGI/DIF – Bevæg dig for livet, hvor vi fik tilknyttet en udviklingskonsulent, der skulle hjælpe os med at kortlægge hvad der kunne få de unge til at blive ved med at spille fodbold i BK Union.

Efter en omfangsrig spørgeskemaundersøgelse blandt vores medlemmer på U/12-U/16. Undersøgelsen viste to helt centrale punkter, hvor vi som klub skal have fokus.

  1. Et sjovt, lærerigt og udviklende træningsmiljø.
  2. Flere sociale arrangementer og et mere åbent og aktivt klubmiljø.

På det første punkt er vi heldigvis godt med, og i konstant udvikling. Men mht. et godt og aktivt foreningsliv, der taler til de unge, må vi indrømme at der plads til mange forbedringer. Det tager vi nu fat i og første skud på stammen, er to Champions League aftenener, hvor vores medlemmer inviteres på lidt mad og en god omgang fodbold, i umiddelbar forlængelse af deres træning. Vi håber at rigtig mange vil støtte op om tiltaget, og ser frem til at lave endnu flere arrangementer, der kan gøre vores klub endnu mere attraktiv for vores medlemmer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*