Spillerportræt: Andreas Dyhr

Foto: Christian Ove Carlsson

Hvilken position(er) spiller du? Målmand

Hvordan vil du beskrive dig selv som spiller? Manden med overblikket. Jeg står i målet og har perfekt udsyn over banen. Jeg er manden, der fortæller de andre, hvad der skal til for, at jeg får mindst muligt at lave. Jeg prøver at bygge mine medspillere op med positiv kommunikation – modsat David, der bruger en lidt anden stil. Jeg er ikke den hurtigste keeper, men jeg er heller ikke den langsomste. Jeg leverer ikke de helt store verdensklasseredninger, men det er også sjældent, at det går helt galt. Så du ved, hvad du får. Jeg ser mig selv som en spillende keeper, der er fornuftig og rolig på bolden med tendens til at drible.

Hvor længe har du spillet i Union? Har spiller i Union siden 2.aug 2017.

Har du nogen øgenavne? Mads P kalder mig Dyhr. Nogen kalder mig målmand/keeper Andre doven-dy(h)r Men Andreas har altid fungeret helt fint for mig.

Hvad er den største eller sjoveste kamp, du nogensinde har spillet? Jeg er jo en af de ældste mænd på holdet, hvilket gør at jeg har oplevet en hel del i forbindelse med fodbold. Den største enkeltoplevelse må være vores pokaleventyr på Tåsinge (Tåsinge FB fra Fynsserien) tilbage i aug 2007. AGF var på besøg i 2. Runde af DBU pokalen og kom med en 1-0 sejr fra Brøndby i bagagen. De stillede den samme start-11’er, som fra Brøndby kampen, bortset fra Mike Tullberg, de netop havde solgt til Reggina i Serie A. Peter Graulund, der var topscorer i superligaen på daværende tidspunkt, pillede jeg pynten af i flere omgange i kampen. Vi var aldrig rigtig tæt på at vinde kampen, men vi gav dem kamp til stregen. Det der fylder mest i hukommelsen er klart sammenholdet mellem spillere og trænere, stemningen på holdet, opbakningen fra de lokale tilskuere, hvilket er noget man aldrig helt får ud af kroppen. En fantastisk oplevelse der endte med et 1-0 nederlag efter en scoring til sidst i kampen.

Husk at følg BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*