Anden runde indledt med sejr

Fotograf: Christian Ove Carlsson

Danmarkserien er gået ind i runde to, det vil sige, at Union tog imod Allerød, som Union mødte i sæsonens første kamp, som blev vundet 4-1. Og kampen var da også knapt sparket igang inden Uffe Troensegaard var fri i feltets venstreside og fra nært kunne bringe hjemmeholdet foran. Det holdt dog kun i knap to minutter, hvor bolden lå bag Andreas Dyhr i Unionmålet efter en flot frisparksscoring fra Allerød, der tog overliggeren på vej ind.

Union sad efterfølgende på spillet og efter 30 minutter udnyttede Jeppe Brædder Madsen sin hurtighed på venstrekanten og lagde bolden ind til Mads Janell, der sikkert kunne bringe Union foran 2-1, hvilket også var pausestillingen. 

Efter en times spil fik Allerød udlignet i en situation, hvor bolden fik sejlede igennem det lille felt efter et hjørnespark og Allerød til sidst får sparket bolden i mål efter lidt klumpspil. Denne stilling holdt et kvarter inden et Allerød boldtab på midten førte til en godt gennemspillet omstilling, hvor Mike Poulsen til sidst fik scoret sejrsmålet til 3-2.

I følge Allerøds hjemmeside var det ikke det bedste hold, der vandt, men fakta er, at efter to kampe mellem de to hold har Union fået seks point og målscoren er 7-3. Så Søren Freund, Morten Mega og de andre Allerødspillere måtte rejse mod nord med et nederlag efter et møde med Nordvest, hvor parkeringsforholdene, banen og omklædningsfaciliteterne åbenbart ikke lever op til de nordsjællanske standarder.

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*