Farlige Fritz fikserede Frem!

Foto: Christian Ove Carlsson

2. holdet er en stor succeshistorie for tiden. Søndag vandt de den syvende ud af syv mulige kampe. Her er træner Mikkel Mandrups syn på weekendens sejr!

“På trods af en mindre god præstation, vinder vi 6-1 på udebane over Frem.

Jeg synes ikke, at det var en af vores bedste præstationer her i efteråret, men optakten eller banen var heller ikke for god. Resultatet fejler dog intet, selvom vi faktisk kun fører 2-1 til der mangler 10 minutter.

Det stod hurtigt klart, at vi var et bedre hold end Frem. Langsomt men sikkert fik vi overtaget i kampen, og vi fører da også 2-0 ved pausen. Vores målmand Jonas havde ellers kort forinden pausen fået rødt kort, og da Frem hurtigt i 2. halvleg reducerede til 1-2 var der pludselig lidt nerver på – i hvert fald ude på trænerbænken.

Drengene skal dog have ros for ikke at gå i panik, og til trods for at være en mand i undertal, så dominerer vi kampen godt og grundigt. Til sidst faldt Frem fuldstændig fra hinanden, hvor vi scorer fire mål.

Et par af drengene skal have ekstra ros. Fritz (Troensegaard), der endnu ikke var kommet på måltavlen, havde fået lov til at få et nyt trøjenummer, da 10’eren åbenbart var grunden til de manglende mål. Det kvitterer han stille og roligt med to gange hattrick – 3 mål og 3 assist. Kampafgørende kan man roligt kalde ham. Den anden jeg gerne vil fremhæve er Danny (Daniel Ginge Andersen), som fuldstændig dominerede midtbanen for os. Og til at toppe præstationen stod han også for et mål.

Nu er det bare med at fortsætte vores fremragende stime. 7 sejre i lige så mange kampe er både fedt og fortjent, men vi stopper ikke her. Vi vil have mere. Næste gang står B93 for skud. Håber vi ses.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*