To missede point

Som overskriften antyder var lørdagens 1-1 resultat mod Ishøj ikke et resultat, som Unions Danmarkseriemandskab kunne være tilfreds med. Holdet nåede ikke de spilledemæssige højder i en kamp, der burde være vundet, hvis holdet havde spillet op til dets potentiale. 

Ishøj bragte sig tidligt foran 0-1 i en situation, hvor Andreas Dyhr havde forhindret scoringen, hvis han spillet op til sin vanlige standard i situationen. På trods af overvægt i spil var det begrænset med chancer, som Union spillede sig frem til.

Mønstret fortsatte i 2. halvleg hvor Union dog havde et par gode forsøg ved blandt andet Mads Petersen og Thomas Pedersen, men det lignede et ærgerligt nederlag. I de sidste minutter fik Union et frispark, hvor det høje artillerie blev bragt frem. Det resulterede i kaos foran Ishøj målet inden Jonas Møller fik skubbet bolden det sidste stykke over stregen.

I overtiden fik Union endnu en kæmpe chance, som Sebastian Holmstrøm desværre fik skudt forbi målet, så Union måtte nøjes med uafgjort.

Resultatet var en smule skuffende. Men søndag fik vi nyheden om, at Kim Larsen er gået bort. Kim Larsen boede i sin ungdom på Mågevej et stenkast fra Genforeningspladsen, så hvem ved om gavflaben har scoret et mål eller to på Genforeningspladsen i sine tidlige dage. Æret være hans minde!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*