Sejr over topholdet

På en lørdag med masser af skader og afbud blev det alligevel til en flot sejr ude mod rækkens tophold forud for kampen.
 
Med en vind på langs med banen ville dette blive en kamp, med 2 forskellige halvlege 
 
B1908 startede godt og hvis det ikke havde været for Andreas Dyhr i målet, så havde Union nok været bagud med 1 og 2 mål, men redninger af højeste klasse holdt Union inde i kampen med 0-0 ved pausen -og så ville vi få modvinden.
 
På en Dag hvor der var skader til dem, der plejer at udgøre vores normale midterforsvar havde vores kaptajn Mads P fået Simon Mørck ved siden af sig, som i de seneste kampe på 2.holdet har udfyldt den ene plads i midterforsvaret. Simon bidrog med sine fine fysik og godt dirigeret af chefen Mads P til, at det ikke var her B108 kom til chancer
 
På bænken havde Union Sebastian Holmstrøm,Ingolf Troensegaardog Daniel Andersen, så offensivt var Union klar til at komme med noget og det skulle også vise sig, at de to førstnævnet blev Unions matchvindere. Sebastian Holmstrøm kom i gang med sit første mål efter et fornemt oplæg fra Philip Rasmussen og med en føring med brystet også en afslutning, som en klapperslange ville være stolt af, blev det 1-0 til Union
 
B1908 var rystet og dette endte med kommunikationsfejl mellem midterforsvar og målmand og i et tomt mål lukkede Ingolf Troensegaard til 2-0.
 
Næste kamp er hjemme mod Ishøj som efter sigende skulle være et offensivt mandskab, så der burde komme masser af mål, når Union Lørdag 13.00 tager imod. 
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*