4 ud af 6 mulige point

Der var dobbeltprogram lørdag på Genforeningspladsen, hvor 1. holdet tog i mod Fremad Valby og 2. holdet efterfølgende spillede lokalopgør mod BK Fix.

Fremad Valby lå i den nedre halvdel af DS inden kampen, hvor Union lå i den øvre del af den stadig forholdsvist unge sæson. Fremad Valby ville gerne spille og stod godt på banen. Det med at stå godt på banen fik de yderligere lejlighed til halvvejs inde i 1. halvleg, da de kom foran 1-0 efter en uheldig situation i Union forsvaret, hvor bolden ikke blev clearet ordentligt. Det mest ærgerlige ved målet var dog, at det blev scoret af en angriber med nummer 1(!) på ryggen – hvad er det dog for noget!

Union forsøgte at spille sig igennem, men desværre flød spillet ikke på samme måde som i seneste kamp mod FA 2000. Der skulle en genialitet til fra Unions Jonas Møller, da han i 2. halvleg med en genial dybdebold spillede indskiftede Ingolf Troensegaard fri, hvilket angribere kvitterede for med en stensikker scoring. Det blev resultatet af en kamp, der i de sidste minutter var ren indianerfodbold, hvor begge hold prøvede at gå efter sejren.

Efter 1. holdets kamp kom 2. holdet på banen til et lokalopgør mod BK Fix 2. hold. Union havde inden kampen vundet alle de hidtidige kampe, hvor i mod Fix kun havde fået et enkelt point. Det var dog ikke så tydeligt i kampen, hvor Fix gjorde det fornuftigt. Union var dog for stærke for lokalrivalerne og hentede en 4-1 sejr hjem. Dagens startende angriber Mads Andersen blev dobbelt målscorer, hvilket også indskiftede Robert Debel blev på to flotte mål, hvor han viste prøver på sit tørre hug. Efter mål i de foregående kampe må Robert Debel presse de øvrige angribere i 1. holdstruppen.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*