Forrygende flot 5-0 sejr over FA 2000

BK Unions bedste mandskab skriver historie hvergang, at de går på banen i øjeblikket. Den første sæson i Danmarkserien er indtil videre gået godt og i lørdags kom en fantastisk 5-0 sejr i hus på Frederiksberg Stadion mod FA 2000. Hvilket betyder, at Union pt. ligger på en delt 3. plads i Danmarkserien.

5-0 er meget overbevisende, men nogle gange er små momenter afgørende og det var med garanti blevet en anden kamp, hvis FA 2000 havde scoret på den mulighed de sparkede på stolpen i første minut. Men herefter så man et Union mandskab, der havde indstillet sig godt på modstanderen og var farlige på omstillinger. Således førte Union 3-0 ved halvleg på to mål af Sam Shepherd og et flot frisparksmål af Thomas Pedersen. I 2. halvleg fortsatte Union og fik to scoringer ved Paulo Fernando og Mike Poulsen.

Næste opgave er på lørdag, hvor Fremad Valby kommer på besøg på Genforeningspladsen.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*