Onsdagens seniorresultater – 7 point

Fire seniorhold var i aktion for Union onsdag aften. 2. holdet fulgte op på den gode første kamp med en 1-0 sejr over Skovshoved, så noget tyder på, at holdet vil kæmpe med i toppen af rækken. Målet blev scoret af Robert Debel. 

Unions nye serie 5 kom dårligt fra start, da de led et nederlag på 4-0 til Fremad Valby. I øvrigt en rigtig Serie 5 kamp holdet fik spillet på bane 28 i Valby Idrætspark med grønne overtrækstrøjer, da Fremad Valby også spillede i rødt og en dommer, der mest bevægede sig indenfor midtercirklens omkreds. Det kan vist kun blive bedre for holdet, der trods det store nederlag havde bolden klart mest i kampen.

De to syvmands rykkede begge op i foråret. Livet i den nye række blev indledt med henholdsvis 3-3 mod HB og en 3-2 sejr over Skjold.

Lørdag skal 1. holdet i aktion, når Odsherred kommer på besøg. Der er desuden revanche på spil, da netop Odsherred i forrige sæson slog Union i oprykningskampene til Danmarkserien.

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*