1. holdets jernmand!

Mike Poulsen

Du kender ham nok bedst som manden på toppen med mål i støvlerne. Men Mike Angelo Poulsen er en ægte jernmand. I weekenden gennemførte han Copenhagen Ironman.

Tillykke med titlen som Ironman. Hvad var tiden og levede du op til dit eget mål?

Tak for det! Jeg kom ind i tiden 12:29. Jeg har hele tiden gået med tanken om, at jeg gerne ville klare det på 12-13 timer. Men det råd, som gik igen fra andre triatleter, var, at man ikke skulle tænke på ens tid. Så det råd valgte jeg at følge og det gik jo sådan set okay. Jeg tabte dog et væddemål med nogle af drengene i klubben. Jeg skulle løbe det afsluttende maraton på under 4 timer, og det var jeg laaaangt fra. Jeg tænker det væddemål må have været indgået en aften, hvor vi var tørstige ??

Hvad var det hårdeste ved din søndag?

Cykelruten var delt op i 2 omgange, så da man havde cyklet de 90-100 km og allerede synes det havde været en lang dag, var det lidt hårdt mentalt, at man skulle cykle den samme runde én gang til.

Men ellers var det også lidt hårdt at skulle løbe et helt maraton med en solid tømsi(dårlig mave), som Uffe (Troensegaard) og Sam (Shepherd) så pænt kalder det.

Hvor ramt har du været efterfølgende?

Jeg har været meget ramt! Jeg valgte jo at lave en Ironman uden at have været med til nogen former for stævner optil. Det største, jeg havde prøvet inden da, var et 10 km. løb i 9.klasse. Så min krop havde aldrig prøvet at være presset så langt ud.
Det blev jeg også big time straffet for. Der er omkring 50 massører som skal forkæle deltagerne efter de er kommet i mål, og det var noget jeg havde glædet mig meget til. Men efter 2 min. på briksen stod kroppen af, og jeg blev derefter hentet af 2 læger, som bar mig ind på et hospitalsområde for at tage sig af mig. Det var lidt en lang næse..

Hvornår kan du spille fodbold igen?

Jeg kan godt lide tanken om, at jeg har en super-krop som restituerer helt vanvittigt. Så jeg tænker at træne med på torsdag og forhåbentlig være med til kamp lørdag.

Tror du, der er andre på holdet, der har en Ironman i sig?

Vi er jo et rimeligt tørstigt hold, så jeg ville have svært ved at se dem bytte øllene ud med en kildevand. Men jeg så 60-70 årige mænd, som var lige så stive i kroppen som David Rossander, der rent faktisk klarede det. Så der er håb for alle! Men mit bedste bud ville nok være Jeppe. Han er bare lidt afhængig af, der ikke er for meget vind på dagen, så han ikke blæser væk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*