U/14: Pokalsucces og hård sæsonstart

Klubbens talentfulde U/14-drenge, der netop er rykket op i Øst 2, har haft en hård sæsonstart. Udover 3 ugentlige træninger, træningskampe og deltagelse ved Kronborg Cup i Helsingør, har holdet allerede været involveret i to betydningsfulde kampe.

I pokalturneringen slog de røde fra Nordvest lokalrivalerne fra Brønshøj, da de kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret på Tingbjerg Ground.

I weekenden var der så præmiere i Øst 2 hvor Greve var værter i lørdagens kamp. På trods af en pauseføring på 0-2 til Union, så viste Greve sig at være for stor en mundfuld for de rødklædte. Kampen endte desværre 4-2 til hjemmeholdet og efter flere sæsoner som stort set ubesejrede, så er vores U/14-drenge nu kommet op på et niveau, hvor der må forventes hård modstand hver weekend.

På lørdag kl. 10.45 kommer Farum (FC Nordsjælland 2) på besøg og i næste runde af pokalen venter der også hård modstand, når LSF fra Øst 1 kommer på besøg på Genforeningspladsen tirsdag d. 28/8 kl. 18.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*