Union lettede igen i Kastrup

Kastrup Boldklub har Union mødt en del gange i Københavnserien og lørdag middag var det tid til et gensyn, eneste forskel var, at det nu foregik i Danmarkserien. 

Union viste i 1. halvleg, at de havde rystet midtugens pokalnedtur af sig ved at sætte sig på opgøret. Mod slutningen af halvlegen kom Mads Janell igennem i feltet til en stor mulighed. Alle andre spillere i Union ville formodentligt have afsluttet, men ikke Mads Janell der langt hellere vil have næstsidste fod på bolden. Det så faktisk ud til, at chancen var spildt, da dommeren pegede på pletten. Havde det været i det modsatte felt var der nok ikke nogen tvivl om, at der ville have lyt protester fra Unionlejren, men omvendt gav Kastrupspilleren dommeren mulighed for at pege på pletten. 

Efter onsdagens opgør i Hundested er straffespark nok ikke den mest yndede diciplin i Union, men det så Paulo Fernando stort på ved at eksekvere til mål.

I 2. halvleg trak Union sig længere tilbage, hvilket måske også skyldes de 120 minutter fra onsdag, og Kastrup kom tættere på chancer i flere situationer. I sidste ende var det dog Union, der var farligst, da de to indskiftede Sam Shepherd og Ingolf Troensegaard brændte hver deres friløber.

I sidste ende betød det ikke noget og spillerne kunne fejre de tre point med Den Røde Hær, der var stærkt repræsenteret halvvejs ude i lufthavnen.

Husk at Like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*