Stærk start for 2. senior i Valby

Foto: Christian Ove Carlsson

Samtidig med at Danmarkserieholdet fik en skuffelse i Hundested indledte 2. holdet turneringen i Serie 2. Træner Mikkel Mandrup fortæller følgende om kampen:

“Vi starter turneringen med en 4-0 sejr ude over Fremad Valby. Trænerteamet og spillertruppen har sat barren højt dette efterår med en målsætning om oprykning, så med den ambition in mente var det en perfekt start.

Kampen forløber således, at vi hurtigt får sat os på begivenhederne, og selvom Fremad Valby havde et par fine spillere oppe foran og en dygtig målmand, så var der kvalitet til forskel. Vi havde en følelse af, at vi kunne sætte dem under pres, hvilket ledte til en del chancer og også fire mål. Jeg er tilfreds med kampen, og spillerne kan også være tilfredse med sig selv, men næste kamp vil gerne se en tand mere skarphed foran kassen og den sidste koncentration fra bagkæden, så ser det rigtigt lovende ud.

Målscorere:

0-1: Ingolf Troensegaard

0-2: Mathias Steen Hansen

0-3: Ingolf Troensegaard

0-4: Ilber Beciri

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*