Pokalnedtur!

DBU pokalens 1. runde bød onsdag aften på en tur til Hundested, hvor det nyoprykkede Serie 1 tog i mod. En god flok tilhængere var draget med spillerne i bussen, så der var opbakning til holdet i en velbesøgt kamp med flere hundrede på tilskuerpladserne.

Det skulle vise sig at være et rigtigt dygtigt mandskab, som Union var oppe i mod. Et uhyre afstemt hold, der havde en klar plan for deres presspil, som voldte Union problemer kampen igennem. På trods af en god Hundested start kom Union 2-0 allerede efter 21. minutter, da først Robert Debel fik scoret og siden Paulo Fernando. Men det slog ikke Hundested ud, der blev ved at følge deres gameplan. Det resulterede i mange farlige situationer, hvor Hundested særligt formåede at spille bolden bag Union backs og blive farlige. 

Kort før pausen lykkedes det Hundested at reducerede og der var ingen i Unionlejren, der følte sig ovenpå i kampen. Til 2. halvlegs start fik Christian Hammerum comeback, da han erstattede en skadet Andreas Dyhr. Ligeledes fik Union Tisse og TP skadet i løbet af kampen.

Union fik bedre styr på det i starten af anden halvleg, men Hundested var stadig farlige. Efter 73. minutter fik Hundested udlignet efter en situation, hvor Phil godt kunne have fået et frispark, men generelt lod dommeren holdene gå til den.

Der blev ikke scoret mere i den ordinære tid, hvilket betød, at kampen gik i forlænget spilletid. I løbet af de to gange 15 minutter var der store chancer i begge ender, men det sluttede uafgjort, hvilket betød, at kampen skulle afgøres på straffespark. 

Straffespark er ikke Unions største styrke, hvilket skulle vise sig igen i dag. Anfører Mads Petersen og Mike Poulsen brændte Union to første spark. Christian Hammerum var centimeter fra at redde det første Hundested spark, men så scorede de sikkert på resten. Hvilket betød, at Hundested vandt en ikke ufortjent 4-1 sejr efter straffe.

Skuffelsen var naturligvis stor blandt spillere, trænere og tilhængere, men vi skal hurtigt op igen, da der allerede lørdag venter en vigtig kamp mod Kastrup. I mellemtiden kan vi glæde os over, at 2. holdet kom flot igang med en 4-0 sejr ude over Fremad Valbys 2. hold.

Hvis nogen skulle være interesserede i at se straffesparkene, kan de ses på Unions Facebookside.  Hvis nogen vil pine sig selv ved at se hele kampen, så er det muligt på Hundesteds Facebook side – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*