Stor fodboldonsdag for Union

Onsdag bliver en stor fodbolddag for Union. Flagskibet skal til Hundested for at møde det lokale serie 1 hold i DBU Pokalens 1. runde. Bussen kører afsted fra klubben kl. 15.45, hvor spillere og fans drager fælles afsted. Der er stadig pladser i bussen, så skynd dig at tilmeld dig hos John Lynge. Kampstart er kl. 18.00, så hvis man skynder sig – og der ikke er forlænget spilletid – er det muligt at nå at se lidt af 2. holdet sæsonstart, når de 19.30 møder Fremad Valby i Valby. En spændende kamp for 2. holdet, der ser skarpt ud og som møder et 2. hold fra en af rivalerne fra Danmarkserien. 

På Genforeningspladsen kan man også opleve god fodbold, når +50 byder Sønderbro Fight op til kamp. Kom ud og støt klubben på den ene eller anden måde.

Husk at følg BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*