Halvfulde pensionister og akademiker hovmod

Forleden bragte vi en tekst fra ABs debatforum om weekendens træningskamp mellem Union og AB. I teksten blev blandt andet omtalt “et par halvfulde gamle Unionfans”. Det er faldet kasserer Lars Jeppesen fra Unions venner for brystet og han har derfor forfattet følgende indlæg til ABs debatforum.

“Kære debatforum
Jeg håber ikke, skribenten er i ABs ledelse. Man må åbenbart ikke heppe på udeholdet, så bliver akademikerne fornærmet. Vi var ganske rigtigt 3 pensionister, der følger Union, og hvis man er halvfuld efter at have drukket EN skriver en øl, købt sammen med nogle af ABs egne hos vagten, ja så kunne vi jo ikke køre hjem i bil.
Jeg tror nærmere at det beror på skuffelse over egne kvaliteter, dårlig tabermoral og akademiker hovmod. Husk på I kommer også fra Nørrebro.
AB formåede ikke at score, men fik foræret målet grundet målmandsdrop. Union slutter faktisk bedst af og scorer på et godt gennemspillet angreb og presser AB i bund sidst i kampen, hvor AB’erne løber rundt som forvildede høns. Vi kan jo ikke gøre for at de ikke kan score mål.
Jeg er ked af at sige det, men nedton nu forventningerne til den kommende sæson, så det ikke går som det plejer for AB.
EN HALFULD PENSIONIST”‘

Redaktionen følger naturligvis med i, om der sker mere i denne disputs mellem uglerne og nordvesthelte.

Husk at følg BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*