Uafgjort mod AB

Lørdag fortsatte forberedelser frem til sæsonstart for Danmarkserieholdet. På programmet var en kamp mod 2. divisionsholdet fra AB, der i den forgangne sæson sluttede nummer 2 i 2. divisions nedrykningsgruppe. En placering, der gør, at AB pt. kan rangeres som danmarks 40. bedste hold. Resultatet af dagens kamp blev 1-1, hvor Union fik udlignet til sidst.

Følgende beskrivelse af dagens kamp er hentet fra et AB debatforum:

“Skuffende afærre mod Boldklubben Union.

Vi måtte i dag nøjes med “1 point” mod Boldklubben Union, ude på Skovdiget.

Trods klar spildominans fra vores side af, formåede vi ikke at få de “3 point” i generalprøven op til sæsonstarten.

Vi spillede bedst, udfordrede mest, var i flere dueller osv, men alligevel fik Union et mål lige inden slutfløjtet. Satans! Men det har man jo oplevet før som AB fan, at der scores mod os til sidst i kampene..

Tobias Noer får scoret til 1-0, da han presser målmanden godt. Både Noer og modstanders keeper var at finde inde i målet, men mål var der.

Vi brænder nogle fæle chancer. Yonas Nielsens er klart størst, da han bliver spillet helt fri af Rasmus Tangvig. Trods masser af tid lander bolden lige på maveskindet af målmanden. Not good enough..

Som nævnt tidligere: Union scorer til sidst, da en Union-spiller får alverdens tid inde i AB feltet… han vender, og sparker den ned i modsatte hjørne.

Vær klar til på søndag, boys!

Der blev forresten lovet en rød hær af klubbens bestyrelsesmedlem, Dan Holst. Der var ikke nogen rød hær, kun et par halvfulde gamle Union fans. Ik cool, Dan..

– Altid AB!”

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*