Reddet af nakkemusklerne

Unionmålmand Andreas Dyhr havde et voldsomt sammenstød med et uheldigt fald i sidste uges pokalkamp mod KFB. Skaden er dog heldigvis ikke værre end, at han er klar til efterårets udfordringer i Danmarkserien. Her fortæller han lidt selv.

“Jeg var oppe og hente en bold i luften, da en modspiller underløber mig. Jeg drejer 180grader og lander så direkte på hovedet i en ekstrem tør græsplæne.

Det gør ondt i hals og nakke med det samme. Så tager til tjek på hospitalet. Heldigvis har mine muskler i nakken reddet mine nakkehvirvler, men musklerne har været på overarbejde, så de er ret stive og det vil de være det næste lange stykke tid. Umiddelbart er hjernen sluppet uden mén, men jeg skal lige være OBS på, om jeg bliver kvalm det næste stykke tid.
Så alt i alt, er jeg sluppet billigt.”

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*