Guldkamp og afskedskamp for en Unionlegende

På lørdag kl. 15.00 spiller Union sæsonens sidste kamp i hvad der har vist sig som en historisk sæson, da holdet er rykket op i Danmarkserien. Det skal naturligvis fejres, så kom forbi Genforeningspladsen, hvor holdet skal hyldes. Hele holdet skal hyldes for den historiske præstation, men i særdeles en mand skal hyldes på lørdag. Og det er naturligvis Unionlegenden Christian Hammerum, der stopper på toppen med en oprykning.

Christian Hammerum er en sand Uniondreng, der har spillet ungdomsfodbold i klubben og altid været en del af klubben som søn af den tidligere spiller, træner, formand og mange andre ting i klubben Frank Hammerum. Christian har valgt at trappe ned ved at spille på oldboys nu, hvor der er kommet en værdig afløser i Andreas Dyhr til førsteholdet.

Christian har spillet på førsteholdet uafbrudt de seneste 16 år,  og har dermed klubrekorden på 372 førsteholdskampe – en rekord som nok kommer til at stå i rigtig mange år fremover! I de 10 år har han tilmed været anfører. Tre gange er han kåret til årets målmand i Københavnserien – senest ved indgangen til denne sæson.

Christian har ikke kun været en profil på banen men også et samlingspunkt for holdet udenfor banen. Der er derfor al mulig grund til at hylde Christian. Vi håber desuden at kunne bringe et længere interview med Christian i løbet af sommeren.

Vi ses lørdag til fest på Genforeningspladsen. Du kan tilmelde Den Røde Hærs Begivenhed her.

Husk at like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*