Vi er DBU pokalens 1. runde!

Med en 4-2 sejr over KFB fra Serie 1 sikrede Union sig adgang til DBU pokalens 1. runde som et af de otte hold fra København. Paolo Fernando bragte Union i front inden han måtte på mål efter blot 20 minutter, da Andreas Dyhr faldt uheldigt ned og slog hovedet. De øvrige Unionmål blev scoret af Mads Petersen og to gange Mike Poulsen.

Her får i et fyldigt referat fra kampen fra KFB Support Official:

“Fjerde runde blev endestationen for KFB i dette års udgave af DBU Pokalen!
Som ventet var der ikke meget at stille op mod det vordende Danmarksserie hold fra BK Union, men spændingen var dog ved at snige sig ind et par gange under vejs.

KFB startede meget usikkert med alt for løse markeringer samt fejlafleveringer og det betød, at Union forholdsvis ubesværet, kom frem til et par giftige afslutninger allerede i den indledende fase af kampen.
Efter bare 8 minutters spil, gik den ikke længere! Et godt gennemspillet angreb, blev afsluttet med et tørt hug fra kanten af feltet og så stod der 0-1 til det gæstende mandskab!
Ti minutter efter gentog scenariet sig, men denne gang fik KFBs keeper labberne på bolden.
Union virkede meget stærke, men det sidste kvarter af første halvleg, fandt KFB spillerne ud af at de faktisk godt kunne lege med. Oskar Egestorp havde en kvalificeret afslutning, men den blev efterfulgt af en lynkontra og kun en klasse redning af Mike Thorup Sørensen i KFBs mål, forhindrede Union i at øge forspringet. Kort efter kom gæsterne atter frem til en kæmpe chance, men Mike diskede op med endnu en kanon redning og spillede i det hele taget en meget flot kamp!
Første halvleg fik en lidt trist afslutning for Unions Keeper, der faldt uheldigt ned efter en duel og måtte en tur på hospitalet!
I de sidste minutter af første halvleg, fik KFB faktisk etableret et lille pres, men det blev ved 0-1, efter de første 45 minutter!

KFBs Cheftræner John Gadella, er normalt et roligt gemyt, men han talte altså med store bokstaver i pausen, da han var af den opfattelse, at spillerne viste BK Union alt for meget respekt.
Opsangen var ikke helt uden effekt og allerede i første minut af anden halvleg, opsnappede Oskar Egestorp en fejlaflevering og var i to forsøg meget tæt på, at bringe balance i regnskabet.
Men efter 49 minutters spil, blev bolden ekspederet ud på højre flanke og et efterfølgende indlæg, blev flot headet i netmaskerne til 0-2 og netop det angreb illustrerede i virkeligheden forskellen på de to hold!
KFB gav dog ikke op og efter godt en times spil, bragte indskiftede Labbie Simonsen fornyet spænding ind i opgøret, da han med et følsomt langskud, nærmest lagde bolden i nettet bag en sagesløs Union keeper til 1-2! Labbie kom dog først på skudhold, efter et fremragende forarbejde af Lucas Maage.
Den scoring rystede de ellers så selvsikre favoritter fra Union og KFB var efterfølgende inde i en rigtig god periode, hvor en udligning ikke virkede helt usandsynlig.
Men efter 67 minutters spil, trak en KFB spiller et gult kort, for at brokke sig over en fejlkendelse. Det var en kamp, hvor der blev gået til stålet og der var nok tidspunkter, hvor det havde været mere på sin plads at dele ostemadder ud, men man kan jo også lade være med at give dommeren muligheden.
Hvor om alting er, blev det afgørende for udfaldet af kampen!
Med en mand i undertal, kunne KFB ikke stå imod overmagten og med to hurtige scoringer afgjorde BK Union i realiteten kampen til deres fordel.
Opgøret fik en noget absurd afslutning, da den usikre dommer tildelte KFB hele to, lidt tyndbenede straffespark.
Det første der faldt efter 88 minutters spil, blev ekspederet langt over målet, men i sidste spilleminut, fik Sebastian Sisso reduceret til 2-4 og det blev kampens endelige resultat.

På trods af nederlaget, var der flere af spillerne der gjorde en god figur mod en stærk modstander. Jeg tillader mig at nævne keeper Mike Thorup Sørensen, backen Jonas Berg og ikke mindst Lucas Maage, der viste flot teknik og sled som en hest på midtbanen.
Sidst men ikke mindst tak til hele holdet for den bedste pokal kampagne i mange år! Mon ikke der er mere hvor det kommer fra?”

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*