Lørdag kan blive historisk!

I flere år har Unions Københavnseriehold flirtet med oprykning til danmarkserien, men flirteriet har hidtil kun budt på skuffelser. I år er flirteriet dog ved at ligne noget, der for alvor kan blive til et ægteskab. Holdet skal således bruge samlet tre point i de sidste tre kampe for at sikre sig oprykningen. Oprykningen vil være historisk, da Union aldrig tidligere har været i Danmarkserien.

Første mulighed for at sikre sig de tre point er lørdag eftermiddag på Genforeningspladsen, hvor Jægersborg kommer på besøg. Jægersborg har haft en skuffende sæson og ligger under nedrykningsstregen, hvilket dog ikke er en garanti for Union succes. I efterårets omvendte kamp vandt Union 3-1 og vi håber naturligvis på en gentagelse i morgen. 

Mod op i morgen på Genforeningspladsen kl. 13.45 og du kan være med til at skabe den perfekte ramme om noget potentielt historisk.

Husk at Like Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*