Spillerportræt: Min vildeste kamp var mod Red Bull Brazil!

Thomas Schmidt Petersen er en af de senest ankomne i Unions 1. holdstrup. Inden han spillede i Union har han spillet interessante kampe blandt andet på det danske ungdomslandshold, men den vildeste var dog en kamp mod et sambaspillende energidrikhold.

Hvilken position(er) spiller du?

Spiller 6,8 og 10’er.

Hvordan vil du beskrive dig selv som spiller?

Jeg vil beskrive mig selv som en teknisk stærk boldspiller, med godt overblik og vindergen.

Hvor længe har du spillet i Union?

Jeg har spiller i Union i 1 år, her til vinter.

Hvad er den største eller sjoveste kamp, du nogensinde har spillet?

Hmm. Den største kamp oplevelsesmæssigt var min første U16 landskamp. Min vildeste var i Salzburg som U19 spiller, da vi spillede imod Red Bull Brazil i finalen til en turnering, og blev boll.. i rø… 5-0. Det er noget af det vildeste, jeg har oplevet.

Husk at følg BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*