Sikker sejr og oprykningen kan komme i hus næste weekend

Foto: Christian Ove Carlsson

Der var ikke den store spænding om udfaldet lørdag eftermiddag på Genforeningspladsen, hvor Union var klart bedre end et Prespahold, der har været i bedre forfatning. Union sejrede sikkert 3-0 i en kamp, hvor sejren kunne og burde have været større. De tre angribere Mike Poulsen, Uffe Troensegaard og Paulo Fernando delte målene i mellem sig i første halvleg. 

Senere på eftermiddag fik HB kun uafgjort mod Sundby. Disse resultater betyder, at Union kan sikre sig en historisk oprykning til Danmarkserien i næste weekend, hvor Jægersborg kommer på besøg på Genforeningspladsen, der er derfor ikke nogen undskyldning for ikke at komme og større drengene.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*