Europatoget buldrer videre

Ingolf Troensegaard

DBU pokalen er som bekendt den korteste vej til Europa og onsdag aften blev vejen en smule kortere, da Union FK6K ud på Kløvermarken. Holdet ligger nummer tre i Serie 2, pudsigt nok lige efter BK Viktoria, som Union slog ud i sidste runde.

Det skulle dog vise, at FK6K blev en noget lettere opgave for Union end BK Viktoria var det, da Union sejrede med hele 7-0. Målscorerne for Union i rækkefølge var Ingolf Troensegaard, Paulo Fernando, Robert Debel, Ingolf Troensegaard, Uffe Troensegaard x2 og til sidst Philip Meizner. Godt at bemærke at unge Robert Debel fik comeback efter en tid med mange skader. Han kan blive en vigtig mand fremadrettet.

Nu bliver det spændende at se, hvem vi trækker i næste runde. Med en sejr i næste runde træder vi ind i DBU Pokalens 1. runde.

Husk at like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*