Victory Viktoria

BK Viktoria er et stærkt serie 2 hold, der ikke har tabt i ni kampe – indtil tirsdag aften. Union er nemlig videre i pokalturneringen efter en 3-1 sejr over BK Viktoria. Union gav en pause til udvalgte nøglespillere, men stillede stadig med et stærk trup med et væld af centrale midtbanespillere. Det store antal af midtbanespillere betød, at Mads Janell spillede en uvant kamp i midterforsvaret, hvilket dog ikke afholdt ham fra at score et mål.

Union kom foran 1-0 inden Viktoria fik udlignet, hvilket medførte voldsom jubel i Viktoria-lejren. Union kom dog foran på et mål af Theis “Rumle” Pedersen inden Uffe Troensegaard scorede sejrsmålet til 3-1 i aftenens sidste aktion. Oplægget til målet kom i øvrigt fra debutanten Niklas Benjamin, der er ægte egenavl.

Nu er det blot at vente på, hvem der bliver hevet op af hatten til næste runde.

Husk at Like BK Union på Facebook.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*