Heftig start på fodboldugen!

Foto: Christian Ove Carlsson

Der er fuldt program i denne uges første dage. Mandag aften lagde Old boys for, da de hjemme tabte 3-1 til BSF. Mark Wollerup scorede ellers for Union efter blot fem minutter. På onsdag er det de rigtigt gamle drenge fra Masters, der tager i mod Sundby kl. 19.45.

Men allerede tirsdag aften er der vigtige kampe. Begge de lukkede senior 7-mandshold spiller hjemme i morgen aften kl. 19.45. Men aftenens vigtigste kamp spilles dog i Fælledparken, hvor 1. holdet spiller pokalkamp mod BK Viktoria fra Serie 2 kl. 19.30.

Endnu en vigtig kamp spilles onsdag, hvor serie 2 holdet skal op i et heftigt lokalopgør kl. 18.30 hjemme mod Stefan. 

Der er derfor rigelig mulighed for at komme ud og heppe på Union de kommende dage.

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*