Spillerprofil: Mathias “Tisse” Edellmann

Hvis modstanderne har ondt efter at have mødt Union, er der en god mulighed for at det kan skyldes, at de er løbey ind i Tisse!

Hvilken position(er) spiller du?

Jeg spiller alle positioner undtagen målmand, der er sku én – måske to – som er bedre.

Hvordan vil du beskrive dig selv som spiller?

Beggebenede og god på låget ! Eller måske bar hurtig og kropsstærk, med selektiv hørelse, hvert fald når der råbes noget, som jeg er uenig i. Det tror jeg Mads P og vores kære anføre vil være enig i.

Hvor længe har du spillet i Union?

Jeg har spillet i klubben i 6, måske 7 år, det står ikke helt klart.

Hvad er den største eller sjoveste kamp, du nogensinde har spillet?

Jeg har oplevet mange sjove kampe, men det vildeste jeg har oplevet i Union skete faktisk, mens jeg var på ferie i den netop overståede halvsæson. Jeg gik glip af to kampe – Jeppe lavede hattrick i den ene, hvilket i sig selv er vildt ! Endnu vildere er dog, at Emil Skamby driblede OG lavede mål i den anden kamp… Jeg har stadig svært ved at tro på det.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*