Kæmperne faldt

Sommervinden var en saga blot tirsdag aften på opvisningsbanen for foden af Hvidovre Stadion, der også pryder sig med navnet Kæmpernes Arena. På trods af udebanen var Union tilskuerne i overvægt og de skulle heldigvis få noget at varme sig på inklusiv de endnu engang højlydte støtter fra fanklubben.

Union kunne nemlig gå til pause med en føring på 1-0 efter et fremragende mål, hvor først Uffe Troensegaard viste overblik og flok teknik forinden han lagde perfekt stikning til hvirvelvinden Jeppe Madsen, der kunne ligge bolden fladt ind til Mike Poulsen, der blot skulle skubbe bolden det sidste stykke over stregen.

Union dominerende 1. halvleg og kunne have scoret yderligere. Men i 2. halvleg kom Hvidovre godt ud og straffede hurtigt lidt Union forvirren efter et hjørnespark med en udligning. Det skulle vise sig at blive starten på en vanskelig Union halvleg, hvor holdet måtte spille 20 minutter i undertal grundet to advarsler til henholdsvis Uffe Troensegaard og Emil Skamby.

Union formåede dog at være farligere trods undertallet. Uffe Troensegaard havde altså hidtil været involveret med en assist til assist og et gult kort og sandelig om han ikke skulle blive matchvinder med et følt spark op i målhjørnet. Med en 2-1 føring kunne holdet forsvare sejren hjem, hvilket også blev lettet en smule af en advarsel mod slutningen til Hvidovres netop indskiftede Sonny Anderson look-alike.

Union har nu friweekend, men skal allerede d. 1. maj spille den udsatte kamp på Bornholm mod Rønne fb.

Husk at like Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*