Endelig succes på den midlertidige hjemmebane

Union har tabt tre kampe hidtil i denne sæson i Københavnserien. I efteråret tabte holdet to kampe i træk til HB og KB. De to nederlag er der dog nu taget revanche for. I sidste uge blev HB slået 2-0 og lørdag kom KB forbi Husum, hvor Union sendte dem tilbage til Frederiksberg med et 3-0 nederlag. Mike Poulsen scorede de to første mål.

Det er positivt, at Union fik sejren på den midlertidige hjemmebane, da de to hidtige kampe har budt på et sent nederlag til bundproppen Sundby og en sen scoring fra KFUM resulterede i et uafgjort resultat. 

Union skal i aktion igen allerede tirsdag, hvor Hvidovres divisionsreserver tager i mod kl. 19.00.

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*