Seneste Union resultater

Union har været ude i en række forskellige kampe de seneste dage. Københavnserieholdet oplevede en ny skuffelse, da KFUM udlignede en 1-0 føring i sidste minut. Senere lørdag åbnede 2. holdet sæsonen i Serie 2 med en 3-2 sejr på hjemmebane mod Fremad Valbys 2. hold. 

Oldboys havde sæsonpremiere mandag aften, hvor det var den hårdest mulige modstand, der ventede, da de flerdobbelte danmarksmestre fra KB var på besøg. Ikke overraskende tabte Union, der dog var godt med de første 50 minutter. Slutresultatet blev 0-5. På KB holdet var blandt andre tidligere landsholdsspillere Jesper Christiansen, Lars Jakobsen, Michael Gravgaard og Daniel Jensen, der i alt tegner sig for 168 landskampe.

Det ene af klubbens nye 7 mands seniorhold – også kaldet Happy Feet – åbnede sæsonen med en 5-2 sejr over Team Wessel.

Lad os håbe, at vi går en resultatmæssig bedre uge i forvejen. Allerede fredag aften spiller 1. holdet vigtig topkamp i Fælledparken mod HB kl. 19.00.

Husk at følg BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*