Ny (flydende) hjemmebane igen igen!

Grundet problemerne med anlæggelsen af skøjtebanen kan 1. holdet på ubestemt tid ikke spille hjemmekampe på Genforeningspladsen. Det har vi løst ved at lave en aftale med Husum om at spille i Husumparken, men nu er en ny særlig mulighed helt tilfældigt dukket op, som bestyrelsen har valgt at tage i mod. 

Det viser sig, at firmaet moveablepitch i løbet af april sejler deres flydende fodboldbane til Københavns Havn i forbindelse med et erhvervsfremstød. Banen er groft sagt en stor fodboldbane, der flyder som en tømmerfløde, som moveablepitch har udviklet for at kunne skaffe flere idrætsfaciliteter til byer med begrænset byrum til anlæggelse af fodboldbaner. London har allerede anskaffet to af disse flydende baner og moveablepitch ser København som et oplagt næste marked. 

Da Union akut står og mangler en bane og moveablepitch naturligvis gerne vil vise deres produkt frem, har Union og Moveablepitch indgået en aftale om, at Union kan benytte banen fra hjemmekampen d. 21. april mod KB frem til sæsonafslutningen, da den flydende bane vil lægge i Københavns havn frem til juli måned. Banen vil ligge forankret mellem den nye Blox bygning og Den Sorte Diamant. 

Bestyrelsen ser dette som en glimrende mulighed for at løse en ellers ærgerlig situation. 

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*