Nedtur i sneen!

Skærtorsdag bød på en kæmpe skuffelse for Union Københavnseriehold, der på den midlertidige hjemmebane i Husum tabte 2-3 to bundproppen fra Sundby. Mike Poulsen udlignede til både 1-1 og 2-2 i første halvleg, men det var ikke nok til point, da Sundby scorede sejrsmålet i slutfasen af kampen. På dagen var Union ikke gode nok til at åbne Sundbyholdet. Dette var en dyr reminder for Union om at niveauet skal holdes i alle kampe, hvis toppositionen skal holdes sæsonen ud. Det eneste positive fra påskens første kamp var, at HB tabte til Hvidovre, hvilket betyder, at Union fortsat har tre points forspring. 

Union får mulighed for at rejse sig igen allerede mandag, hvor holdet skal til Bornholm, hvor Rønne tager i mod. Det er altid svært at spille på Bornholm, så skal finde niveauet igen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*