Ny hjemmebane på ubestemt tid

Genforeningspladsen er desværre stadig en mislykket skøjtebane. Som bekendt er skøjtebanen på Genforeningspladsen ikke kommet op og køre denne vinter som planlagt. Der er tilsyneladende sket fejl i konstruktionen, der gør, at isen ikke kan anlægges korrekt. Årsagen til dette arbejder kommunen med at fastlægge, hvilket også betyder, at kommunen ikke ønsker at fjerne skøjteanlægget før end en afklaring er sket. Denne ulykkelige situation betyder, at det ikke er muligt at benytte Genforeningspladsen til fodbold for øjeblikket og det er desværre tvivlsomt, om det vil blive muligt i løbet af foråret. 

BK Union er naturligvis meget kede af dette, der stiller os i en meget vanskelig situation, da vi mangler vores lækre anlæg til at huse vores ungdomsspillere og en klub i generel vækst på medlemstallet. Det betyder desuden, at det i en ukendt periode ikke vil være muligt at afholde 1. holdskampe på Genforeningspladsen. Hvilket er beklageligt i betragtning af den gode stemning, der er opbygget til disse kampe og det særdeles spændende forår, som holdet står overfor.

Heldigvis har Husum Boldklub hjulpet os i denne situation, hvilket betyder, at vi kan afholde 1. holdkampene i Husum på kunststofbanen i Husumparken. Vi håber derfor fortsat at alle tilhængere vil drage til Husum og yde holdet den støtte det fortjener i en vigtig tid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*