Spillerprofil: Christian Hammerum

Sæsonstarten i Københavnserien står for døren i den kommende weekend. Det markerer vi ved at lave spillerportrætter af vores seniorspillere. Vi starter med anfører Christian Hammerum og fortsætter i de kommende dage og uger.

Christian Hammerum

Hvilken position(er) spiller du?

Målmand

Hvordan vil du beskrive dig selv som spiller?

Jeg vil beskrive mig selv som en spillende målmand, der er god med fødderne. Udover det har jeg spillet en håndfuld kampe for 1. senior, så vil nok også beskrive mig selv som en leder og god til at kommunikere.

Hvor længe har du spillet i Union?

Jeg har spillet i Union, siden jeg var 13-14 år, så det bliver vel en 17-18 år indtil videre. Har spillet på 1. senior, siden jeg var 16-17 år, så det er vel ca. en 15 års tid.

Hvad er den største eller sjoveste kamp, du nogensinde har spillet?

Jamen der har været mange sjove kampe, der er endt både positivt og negativt. Vores storsejr på 9-1 over Prespa for er par år siden. Det var dengang Uffe var skarp foran mål. Så har der også været nogle drabelige lokalopgør mod Fix i tidernes morgen, dengang vi spillede i serie 1. Men den sjoveste og vigtigste kamp var nok vores oprykningskamp mod Rødovre for mange år siden til KS. Vi skulle vinde og var bagud 0-1 på Genneren indtil det 89. min. Så udlignede vi og Michi scorede til 2-1 i 4. min overtid. Så var der ellers fest!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*