“Union er lidt klassens frække dreng”

John Emil Winberg styrer til daglig løjerne i Union, som klubbens eneste fuldtidsansatte. Bkunion.dk satte sig ned og tog en snak med ungdomsformanden.

Hvordan vil du sige, at Union adskiller sig fra andre klubber i København?
– En del af jobbet er kommunikation og samarbejde med både DBU og alle de andre klubber, så jeg har jo efterhånden fået et godt kendskab til det københavnske fodboldmiljø. Og alle klubber er jo forskellige, men ligner egentlig også hinanden på mange områder.

– Selvom vi er en af de mindre foreninger, så skal vi helt sikkert sammenligne os med nogle af de større klubber der har en stærk kultur og god organisation. Og i det felt er vi nok lidt klassens frække dreng, og en klub der tør at tænke stort og gå lidt andre veje.

Hvad står der på din “to-do liste” for 2018?
– Jamen der sker jo meget i vores klub i disse år, så det er vigtigt at holde snuden i sporet og fortsætte den kurs vi har sat. Jeg kommer til at have fokus på vores sociale engagement, en fortsat udvikling af vores sportslige setup og så er det klart at vores sociale partnerskab med kommunen kommer til at fylde.

– Det egentlig ikke fordi det kommer til at ændre stort på de ting vi gør i hverdagen, men vi kan tillade os at tænke mere end 6 måneder frem, og faktisk sikre og udvikle både det sociale og sportslige arbejde i de næste 4 år. Og så er det klart at den daglige drift, kommunikation med både frivillige, medlemmer og forældre fylder en del.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*