Union-formand stolt af voksende ungdomsafdeling

Fodboldskole

Bo Sten Hansen har været formand for Union i 14 år. Bkunion.dk tog derfor en snak med formanden om hans tid i klubben og hvordan Union har udviklet sig under hans formandskab. 

Du kan læse første del af interviewet her. De øvrige to dele kommer online i løbet af den kommende tid.

Du har været formand i klubben i mange år. Hvordan har klubben udviklet sig i årene, hvor du har været formand?
– Jeg har været formand siden 2004, og heldigvis har klubben udviklet sig kolosalt. Helt på toppen, så har vi i den periode opnået støtte på ca. 50 millioner til 2 nye kunstgræsbaner, en stor udbygning af klubhuset inkl. køkken og sidst, men ikke mindst, en fuldtidsansættelse af vores dejlige ungdomsformand John Emil.

– Min tese har altid været, at skaber vi nogle formidable rammer, så kommer de bæredygte resulater – der findes ikke et quick fix. Medlemstallet er ca. fordoblet til lidt mere end 500 medlemmer, og særligt vores ungdomsafdeling har haft fart på.

Hvad er du mest stolt af at have opnået som formand i Union?
– Jeg er mega stolt over, at vores ungdomsafdeling bare vokser og vokser. At se børnene på vores fantastiske anlæg er en ubeskrivelig glæde (nu også som U6-træner for min søns hold og som forælder på min datters u10-piger).

– Vi er placeret lige mellem Bellahøj, Fuglekvarteret og de lækre rækkehuse, men når folk tager fodboldstøvler på, så er det bare fodboldspillere uanfægtet nationalitet og økonomiske forhold. Derfor var det også et gigantisk skulderklap, at vi nu har fået en bevilling på 4 år til at have en fuldtidsansat – således at vi kan bygge på og udnytte vores fantastiske rammer i klubben endnu bedre i årene der kommer.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*