KS-holdet delte med Liria i test

Unions flagskib i Københavnsserien er ved at lade op til forårets afgørende turneringshalvdel, hvor klubben skal spille om oprykning til Danmarksserien.

I weekenden stod den på træningskamp imod Liria fra Sjællandsserien. En kamp der endte uden en vinder. 3-3 stod der efter de 90 minutter.

Union var dog toneangivende og kunne snildt have ført med et par mål ved pausen, men der blev brændt et par store chancer, hvor bl.a. Uffe Troensegaard havde et par gyldne chancer.

Og mens angriberne ikke var helt skarpe, så blev der også lavet et par fejl i de defensive geledder hos Union, hvilket kostede et par mål til Liria.

Selvom Uffe Troensegaard brændte et par oplagte chancer, så fik han puttet bolden i kassen på et straffespark. Også Jeppe var på pletten, mens kampens udsendte ikke husker sidste Union-målscorer.

2.holdet var også i kamp

Reserverne i Union var også i kamp, da de gæstede Husums 2.hold, der netop er rykket op i Serie 1.

Union-mandskabet, der måtte låne en målmand af værterne, spillede en fin kamp, hvor holdet var ganske godt med indtil 10-15 minutter før tid. 

Kampen endte med en 4-2 sejr til hjemmeholdet fra Husum, men Union førte 2-1 og der var bestemt masser af positive ting af tage med for træner, Mikkel Mandrup.

Unions 2.hold spiller i foråret i Serie 2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*