John Emil: Union-arbejde er mere en livsstil end et job

John Emil Winberg

John Emil Winberg er ungdomsformand og Unions eneste fuldtidsansatte. Bkunion.dk har fået en snak med John Emil om jobbet.

Her kan du læse første del af interviewet. 

Du har været fuldtidsansat i klubben i mere end et år nu. Hvordan er det at have sin daglige gang i Union?
– Det er sjovt og spændende. Enormt udfordrende at holde så mage bolde i luften. Jeg laver jo alt fra at pumpe bolde til at indgå partnerskabsaftaler med kommunen. Så der er rigtig mange forskellige facetter i jobbet.

Kan du få tiden til at gå eller bliver tiden brugt på at slå praktikanterne i billard?
– Det er egentlig ret lang tid siden jeg har spillet billard, men det må jeg tage op med vores nye praktikant. Jobbet er enormt tidskrævende i perioder, og selvom det vel ikke kan undgå at lyde som en kliché, så er det nok mere en livsstil end et job.

– Jeg føler mig enormt priviligeret over at kunne arbejde med min hobby, men jeg kan eksempelvis ikke vise mig i klubben som privatperson, og bare nyde en fodboldkamp. Der er altid et par spørgsmål og et par opgaver der skal løses. Det er et vilkår ved jobbet, og ikke noget jeg klager over. Men nogen gange ville det da være rart ikke at være på arbejde, når jeg eksempelvis der vores KS-hold.

Læs 2.del af interviewet med John Emil Winberg senere på ugen her på Bkunion.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*